23948sdkhjf

Rolf Schmidt Industri Plast styrker ledelsen

Den sydjyske plastvirksomhed har udvidet medarbejderstaben med to nøglestillinger. En salgsdirektør og en lean- og kvalitetschef skal være med til at sikre den fortsatte vækst.
Nyansættelserne er en vigtig del af den fremtidige strategi for Kolding-virksomheden. Et stigende fokus på eksportmarkederne kombineret med ønsket om fortsat at være førende på kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, har gjort de nyoprettede stillinger særdeles relevante, forklarer direktør Flemming Andreassen:

- Vi står over for nogle spændende år i plastbranchen generelt. I dag er vi blandt de førende i Europa på twistere og fremføringssnegle til fyldindustrien, men de fremtidige anvendelsesmuligheder for plast giver nye indgange til andre interessante brancher. Derfor investerer vi i kompetente medarbejdere, som kan løfte os i den rigtige retning.

Erfaren salgsdirektør
Den nye salgsdirektør Torben Malmos er et kendt ansigt i plastbranchen. Han kommer fra en stilling hos Ensinger Danmark og skal primært koncentrere sig om udvikling af det danske og tyske marked, med fokus på nye kunder og brancher:

- Jeg skal formulere og implementere den strategi, vi skal følge de kommende år. For eksempel skal vi gøre mere opmærksom på fordelene ved at udskifte stål med plast. Det er et område, som spænder vidt, og der er mange muligheder, siger han og tilføjer, at de stadig skærpede krav til dokumentation i den europæiske levnedsmiddelindustri også åbner op for en øget kundetilgang.

Fortsat procesoptimering
Den nye lean- og kvalitetschef, Morten Kirchhoff Lund, har en baggrund som produktionsingeniør og produktionschef hos blandt andet Spekva. Han har stor praktisk erfaring i gennemførelse af Lean manufacturing, og hos Rolf Schmidt Industri Plast bliver han ansvarlig for fortsat optimering af processer og kvalitetssikring, fortæller han:

- Vi skal have et endnu skarpere fokus på arbejdsgangene. Kernekompetencen i huset er drejning og fræsning af plastemner, og selvom der er stor konkurrence på feltet i Danmark, skal vi altid ligge forrest på både kvalitet og leveringstid. Også i forhold til eksportmarkedet er det ekstremt vigtigt, at vi fortsat forbedrer os på alle parametre, understreger den nye lean- og kvalitetschef.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377