23948sdkhjf

Det sker: Invester i din virksomhed med InnoBooster

Hør om mulighederne for at udvikle din virksomhed med viden og teknologi via det nye InnoBooster-program.
Innovationsfonden lancerede den 1. august et nyt InnoBooster-program, hvor Innovationsfonden nu kan investere helt op til 5 mio. kr. alt efter de behov og perspektiver, der ligger hos den enkelte virksomhed.

Den nyskabende idé er i centrum. Det kan være et nyt produkt, en ny service, der ikke er på markedet i dag, eller en forbedring af en proces, der skaber bedre konkurrenceevne.

RoboCluster er vært ved et infomøde om det nye InnoBooster-program den 2. december. Dagens program klæder dig på til at søge finansiering fra programmet samtidig med, at du bliver præsenteret for et par stærke eksempler på virksomheder, der allerede har opnået finansiering af deres forretningsidé.

Du kan også møde repræsentanter fra førende vidensinstitutioner, som kan være med til at booste dit innovationsprojekt, ligesom der vil være mulighed for at komme tæt på den robotteknologiske udvikling.

Fakta

Infomødet finder sted den 2. december 2015 kl. 15.00-17.00 i RoboLab, robotlaboratoriet på Det Tekniske Fakultet ved Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M.

Det er gratis at deltage i infomødet. Fristen for at tilmelde sig er den 30. november 2015.

Tilmeld dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078