23948sdkhjf

Prodan sikrer sig ordre hos CERN

Ny ordre er det direkte afkast af et besøg hos CERN.
Der kan være langt fra metal- og plastbearbejdningen hos Prodan i Randers til forskning i partikelfysik hos CERN i Geneve. Men til trods for den 1.400 kilometer lange tur til Schweiz har Prodan netop indgået nye kontrakter efter et besøg i Geneve.

- Vi har igennem en periode sendt ordrer til CERN. På turen derned fik vi så en forespørgsel, og det er blevet til en konkret ordre, siger Karsten Jørgensen, der arbejder med teknisk salg i Prodan.

Han oplyser, at ordren lyder på omkring 175.000 kr.:

- For CERN er det ikke store tal, men for os er det ganske fornuftigt, siger han.

Efterfølgende er der kommet tre nye CERN-ordrer i hus til Prodan.

Byder kompetencer til
En anden af de virksomheder, der var med på besøget var East Metal. Her var det marketingansvarlige Erik Gammelgaard, der havde taget turen til alpelandet. Han forklarer, at turen for East Metal var en succes.

- Det er meget projekt- og prototypeorienteret, og der er det vigtigt, at man har en god relation til de folk, der køber ens produkter. Og der var god mulighed for at få udbygget netværket og møde folk. Det var rigtig godt, siger han.

Erik Gammelgaard forklarer desuden, at East Metal har kompetencer, som kan bruges i andre Big Science-projekter.

- Vi håndterer jo forholdsvis store projekter, og det er der måske ikke så mange, der kan i Europa. Og alt det finmekaniske udstyr skal jo stå på et stålfundament, og det kan vi hjælpe med.

Erik Gammelgaard henviser til opførelsen af verdens største mikroskop, European Spallation Source (ESS), i Lund i Sverige. Første spadestik blev taget sidste år, og det forventes at åbne i 2019 og være helt færdigt i 2025.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094