23948sdkhjf

Hvad siger du til et par ekstra hænder?

Har du brug for flere hænder i din virksomhed, og har du overvejet at rekruttere østeuropæisk arbejdskraft? Kom til fyraftensmøde torsdag den 22. maj og hør, hvordan carata DANMARK i løbet af 14 dage kan skaffe dig kvalificerede østeuropæere.
carata DANMARK har indgået en eksklusiv aftale med den polske jobformidlingsvirksomhed Active Plus og kan nu stille med kvalificerede østeuropæere i løbet af 14 dage.

Lyder dette attraktivt for dig, så mød op til gå-hjem-møde:

Torsdag den 22. maj kl. 19.00
NOVI Forskerpark, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø .

Det dansk-ejede vikarbureau har formidlet professionel arbejdskraft fra Polen til Danmark og Grønland siden 2004. Og samarbejdsaftalen med Active Plus udvider staben af kyndige kandidater.

- Med aftalen i hånden kan vi nu levere en uhørt hurtig, sikker og professionel formidling af arbejdskraft fra Polen, Ungarn, Rumænien, Bulgarien og Tjekkiet, siger Svend Aage Hedensted fra carata DANMARK.

Vikarbureauet sørger for alt fra spørgekemaer, jobsamtaler, udvælgelse, udarbejdelse og oversættelse af kontrakter, opholds- og arbejdstilladelse fra Udlændigeservice mm. Alle østarbejdere formidlet via carata DANMARK arbejder på dansk overenskomst.

- Fordi vi i Danmark er et af de lande i EU, der betaler de højeste lønninger til østarbejdere, har vi opnået en helt særlig aftale med Active Plus, der garanterer, at vi får de medarbejdere, der har den bedste uddannelse og taler enten tysk eller engelsk, fortæller Svend Aage Hedensted.

Er du forhindret i at deltage i arrangementet i Aalborg, men interesseret i at høre mere, så kommer carata DANMARK gerne ud i din virksomhed og fortæller om mulighederne.

Læs mere om carata DANMARK på www.carata-danmark.dk

Tilmeld dig arrangementet her.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126