23948sdkhjf

Endelig overskud hos Venti

Tre år med røde tal på bundlinjen blev afløst af et millionoverskud hos den østjyske ventilationsvirksomhed Venti.
Den østjyske producent af ventilationskanaler og brandslukningsmateriel Venti kom ud af 2007 med et overskud på 1,5 mio. kr. Dermed er det brede smil fundet frem hos administrerende direktør Søren Lindahl Klausen, der overtog virksomheden i 2004 - for overskuddet er nemlig det første plus på bundlinjen siden overtagelsen. Det skriver Erhvervsbladet.

- Vi har fået styr på kvaliteten af vores produkter, hvor vi tidligere lå lidt bagefter konkurrenterne. Men vi har i det hele taget arbejdet med kvaliteten i alle led af virksomheden, for eksempel også på områder som salg og kundeservice, så vi kan levere til tiden til den rigtige pris, forklarer Søren Lindahl Klausen til Erhvervsbladet.

For at optimere virksomheden har Venti blandt andet været igennem en lean-proces, hvor netop kvaliteten har været i centrum. Og det er et arbejde, som Søren Lindahl Klausen også regner med at kunne profitere af i de kommende år på trods af nedgang i byggeriet. Allerede i år regner han med en fordobling af 2007-overskuddet.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094