23948sdkhjf

Metalcenter Danmark sætter nye rekorder

Alumeco-gruppen tjente rekordmeget på rødmetaller sidste år.
Det sjette regnskabsår bød på rekordstore top- og bundlinjer hos Metalcenter Danmark A/S. Alumeco-gruppens rødmetal-ben omsatte for 533,4 mio. kr. i 2014/2015, og det kastede 19,4 mio. kr. af sig før skat mod 15,1 mio. kr. året før.

Dermed fortsætter Metalcenter Danmark den sejrsgang, som metalgrossisten har gået siden fødslen i 2009.

- Vi er lykkedes med at få en betydelig markedsposition i Danmark, Sverige og Finland, hvor vi har en væsentlig markedsandel, siger administrerende direktør i Alumeco-koncernen Jan Berthel til Metal Supply.

Forventet vækst
Metalcenter Danmark har øget omsætningen hvert år siden opstarten, og i 2014/2015 steg toplinjen med 10 procent. En fremgang, som forventes at fortsætte.

-Til jul er vi midt i en treårig strategiplan, hvor vi har en forventning om fortsat vækst, siger Alumeco-gruppens øverste chef, Jan Berthel, der ikke vil sætte tal på vækstmålene.

Direktøren glæder sig over Metalcenter Danmarks fremgang, som er båret af de fleste af virksomhedens markeder. Men han ser ingen gaver i det nuværende marked.

- De første tre måneder har været tilfredsstillende. Men jeg mærker, at håndbremsen stadig er en smule trukket. Den brede konjunktur buldrer stadig ikke derudaf, siger Jan Berthel.

Mere af det samme
Opskriften, der måske skal udmønte sig i nye rekorder i indeværende regnskabsperiode, er da også den samme. Som det ser ud nu, er der ikke nogle banebrydende investeringer undervejs for Metalcenter Danmark i 2015/2016.

- Der er masser af muligheder i den måde, vi er sat op på i koncernen. Vi kan komme rigtigt langt ved at gøre det, vi allerede er gode til, siger Jan Berthel.

Helt i tråd med direktørens ord tilskriver Metalcenter Danmark i sin årsrapport en stor del af æren for virksomhedens succes til en fokuseret indsats med at servicere og udvikle virksomhedens eksisterende kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14