23948sdkhjf

Sondex fejrede nyt domicil

Det 2.400 kvadratmeter store hovedkvarter i Kolding skal danne basen for fremtidig vækst.
Medarbejdere fra mere end 25 lande var fredag samlet for at fejre Sondex’ nye domicil i Kolding. Den 2.400 kvadratmeter store administrationsbygning ligger i tilknytning til koncernens fabrik på Marsvej i Kolding og har været i brug i nogle måneder nu.

Men der er tale om så vigtig en udvidelse, at det skulle fejres. Derfor havde den østjyske producent af pladevarmevekslere inviteret mere end 140 gæster til ved selvsyn at tage de nye lokaler i betragtning.

10 år under vejs
Og det var ingen tilfældighed, at så mange nationaliteter var samlet til indvielsen. Sondex har aktiviteter i 40 lande, og det nye hovedkontor på Marsvej bliver stedet, hvorfra slaget skal ledes i de kommende år.

- Vi har ventet på denne bygning i mere end 10 år nu. Hvert år til julefrokosten lovede jeg; at næste år ville vi være i nye, varme omgivelser. Men i de efterfølgende måneder har jeg altid besluttet at investere pengene i at ekspandere med nye faciliteter i USA, Indien og så videre i stedet, forklarede administrerende direktør Aage Søndergaard Nielsen i sin tale ved indvielsen.

- Bygningerne er lavet to gange så stor, som vi er i dag, og planen er at samle alle Sondex’ fabrikker i Danmark her - både vores aktiviteter i Christiansfeld, og det vi har på Marsvej her i Kolding, lød det videre.

Imponeret borgmester
Blandt gæsterne til receptionen var Koldings borgmester Jørn Pedersen, og Aage Søndergaard Nielsen benyttede da også lejligheden til at minde ham, om at lidt billig jord i tilknytning til faciliteterne på Marsvej kan fremme ekspansionsplanerne.

Jørn Petersen understregede da også, at kommunen gerne vil samarbejde med Sondex om en udvidelse, og betegnede i øvrigt virksomheden som et særdeles godt eksempel på, at det ikke er nødvendigt at flytte industriarbejdspladserne ud af Danmark for at skabe en rentabel produktion.

- Det er en virksomhed, der i den grad imponerer, når man går rundt herude og ser på den. Ikke bare hvor rent her er, men også hvor effektiv den er, sagde Jørn Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078