23948sdkhjf

Kolding Ilt & Gas bygger nyt domicil

Kolding Ilt & GAS A/S flytter til Nordager i Kolding den 1. december 2008. Grundet stor vækst i såvel omsætning som medarbejderstab er de nuværende lokaler ikke længere tilstrækkelige.
- Det står klart for mig, at vores nuværende forhold ikke kan udvides med et tilfredsstillende resultat, så set i det lange perspektiv er det eneste rigtige at bygge nyt. Med det nye byggeri får vi rigtig gode forhold for vores kunder og medarbejdere, siger direktør for Kolding Ilt & Gas A/S Jesper Noesgaard.

Efter en række møder med byggefirmaer faldt valget på K.G. Hansen & Sønner A/S i Grindsted. De skal opføre helt nye og topmoderne omgivelser på Nordager. Bygningerne tegnes af arkitektfirmaet Skovbo´s Tegnestue i Ølgod. Kolding Ilt & Gas A/S flytter fra 600 kvadratmeter til 1.900 kvadratmeter, og medarbejderne ser frem til de nye lokaler

- Projektet er virkelig spændende, og udviklingen i virksomheden har været superinteressant at følge på tæt hold – det bliver absolut spændende at se byggeriet fra start til slut og være med til at flytte Kolding Ilt & Gas til nye omgivelser, udtaler en medarbejder. Det seneste år har virksomheden haft en medarbejdertilvækst på 40 %.

Kilde: Kolding Ilt & Gas A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11