23948sdkhjf

Flere emner meget hurtigere

Styringssystemet OptiGalv giver overfaldebehandlere mulighed for at presse langt flere emner gennem produktionslinjerne.
STYRING: Det er direktør og indehaver af OptiGalv, Michael Mikkelsen, der har udviklet styringssystemet OptiGalv, som siger farvel til sekvensstyring, hvor kranerne sænker emner i badene i bestemt rækkefølge og faste intervaller.

Med Opti-Galv systemet kan man fra dialogskærmen styre både kraner, flow, dosering, temperatur, niveau i kar, pumper og udsugning.

Michael Mikkelsen henviser til, at gevinsten findes fra første dag med det nye system, der køres ind på linjen i en offline simulering.

”Hos eksempelvis Chem-Tec Plating forbedrede de outputtet med 33 procent fra det øjeblik, der blev slået over på automatik, og jeg vil vurdere, at virksomheden har tjent styringen hjem på et år,” siger Michael Mikkelsen.

Han oplyser, at der kan skabes noget der ligner en fordobling af kapaciteten, når man skifter fra sekvensstyring til fleksible styring. For eksempel er anlæg med seks kraner og 200 kar, der tidligere producerede 1,6 millioner emner, blevet optimeret og producerer nu mere en tre millioner emner pr. år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109