23948sdkhjf

Ny shredder koster på bundlinjen hos Uniscrap

I slutningen af 2007 fik Uniscrap installeret en ny shredder i Grenå, og udgifterne til denne har været med til at reducere overskuddet kraftigt hos genbrugsvirksomheden.
Ifølge Erhvervsbladet endte Uniscrap med et overskud på 6,4 mio. kr. i 2007, og det er klart dårligere end superåret 2006, hvor plusset hed 34,9 mio. kr. Ledelsen kalder dog resultatet ”tilfredsstillede efter omstændighederne” og hentyder til, at både direkte og indirekte udgifter til den nye shredder klart kan aflæses i virksomhedens overskud.

- Vores overskud er påvirket af, at vi har foretaget en investering i en ny shredder på et stort tocifret millionbeløb. Vi har i perioden haft store varelagre, som også har haft en negativ påvirkning, fordi det på vores marked i høj grad handler om at få omsat tingene hurtigt. Det kan vi ændre på med den nye shredder, som kom op at køre ved årsskiftet, forklarer økonomidirektør Martin Søgaard Nielsen til Erhvervsbladet.

Udover shredderen er regnskabet også præget af de svingende råvarepriser. I 2007 har Uniscrap generelt ikke kunnet notere prisstigninger på de store lagre af metal, de har haft liggende.

Kilde: Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127