23948sdkhjf

Sondex åbner datterselskab i Odense

Det nye datterselskab skal stå for koncernens satsning inden for units til blandt andet fjernvarmebranchen.
Opstarten af Sondex Unit A/S sker for at styrke Sondex’ position som leverandør af blandt andet fjernvarme-units.

- Vi har tidligere kørt det som en del af Sondex, som er specialiseret i pladevarmevekslere. Så har vi fundet ud af, at alle de her områder ikke får den opmærksomhed, de har brug for, når vi kører det ind under Sondex, forklarer administrerende direktør Aage Søndergaard Nielsen.

At selskabet bliver placeret i Odense, og ikke ved resten af Sondex’ danske aktiviteter i Kolding, er heller ikke nogen tilfældighed. På den måde forventer Aage Søndergaard Nielsen nemlig, at ambitionerne om at nå en årlig vækst på området på 10 procent og en omsætning på 50 mio. kr. i 2016 kan nås.

- Udover units til fjernvame laver vi units til kølevarme, olie og så videre. Det kan vi se en meget stor fremtid for. Det kommer mere og mere fra vores kunder, at de vil have en komplet unit i stedet for bare at købe en varmeveksler eller en pumpe, så vi forventer en god vækst på området, fortæller Aage Søndergaard Nielsen.

Det er forventningen, at det nye selskab skal beskæftige 35-40 medarbejdere, hvoraf der for de flestes vedkommende er tale om nye ansættelser. Som daglig leder har Sondex ansat Bent Christensen.

- Det er en lidt større satsning, end vi normalt gør. For at det skal lykkes, bliver vi nødt til at gøre det rigtigt fra starten, siger Aage Søndergaard Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063