23948sdkhjf

Vigtigt agentur til Melcnc

Den fynske virksomhed skal fremover forhandle og installere Mitsubishi-styringer på det danske marked.
Aftalen med Mitsubishi blev underskrevet for nylig på EMO-messen i Milano, og den indebærer, at Melcnc fremover skal forhandle den japanske koncerns CNC-styringer samt tilhørende servo-motorer, servo-controllere og spindler på det danske marked.

- Der har ikke været nogen forhandler i Danmark i de sidste fire år, men i stedet er det danske marked blevet betjent fra en svensk forhandler, siger Bjarne Eskildsen fra Melcnc.

Han har store forventninger til Mitsubishis produkter, som han selv har god erfaring med, da han i sin tid arbejdede hos Elcon, som havde agenturet, før det røg på svenske hænder.

- Mitsubishi sidder på næsten alle Mori Seiki- og Mazak-maskiner i Danmark, så det er et kendt mærke. Derudover er der et stort marked for ombygning af komplekse maskiner, hvor det kan svare sig at få en ny styring på. Mitsubishi har netop en controller, der er velegnet til store anlæg med mange akser. Sidst men ikke mindst skal vi ud og have fat i alle de maskinforhandlere i Danmark, der forhandler taiwanske maskiner, forklarer Bjarne Eskildsen.

- Vi kan allerede mærke nu, at forespørgslerne er på vej ind. Med Mitsubishi-agenturet kan vi tilbyde kunderne det samme, som vi kunne i Elcon-tiden. Automationsmarkedet har ændret sig, og maskinerne bliver mere og mere komplekse, og der er et stort potentiale for det her i Danmark, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.41