23948sdkhjf

B&O får egen gren af iværksætterkonkurrence

Den ambitiøse iværksætterkonkurrence Next Step Challenge får nu et nyt spor i Struer/Holstebro i samarbejde med Bang & Olufsen.
Det er Færchfonden, der sammen med Bang & Olufsen, har valgt at blive partner i Next Step Challenge med udviklingsparken Nupark som fysisk ramme. Dermed bliver Holstebro/Struer det første sted uden for de vante rammer i Esbjerg, hvor der etableres en afdeling af iværksætterkonkurrencen.

Her inviteres iværksættervirksomheder med gode ideer inden for lyd og home integration til at udvikle og afprøve deres produkter og markedsviden i samarbejde med fagfolk fra blandt andet Bang & Olufsen.

Konkurrencen får ansøgningsfrist den 1. december 2015.

Boost til innovation og udvikling
For Bang & Olufsen er der et klart sigte med at får deres egen afdeling af Next Step Challenge.

- Digitaliseringen giver store muligheder for en virksomhed som vores og åbner for nye forretningsmodeller og partnerskaber. Vi har stærke udviklingskompetencer her, som vi gerne vil bygge videre på, og vi glæder os til at lade os inspirere af talenter fra hele verden, som kan være med til yderligere at booste innovationskraften i lokalområdet, forklarer Christian Iversen, vice president i Bang & Olufsen.

Nupark i Holstebro får tilført international inspiration, når dørene åbnes for de kommende finalister i lyd og home integration 1. april 2016. Det er her, de kommende finalistvirksomheder får deres daglige gang, og præcis som i Esbjerg bliver de en del af et boblende udviklingsmiljø.

I første omgang bliver der tale om fem-syv virksomheder i Holstebro/Struer regi.

Fakta: Next Step Challenge


• Bag Initiativet står Innovationshuset for Energi og Digitalisering SE Next Step og acceleratorprogrammet Accelerace.

• Next Step Challenge har allerede været i gang i to år i Esbjerg med fokus på smart energi og digitalisering. Erfaringerne fra de første to runder danner grundlaget for det nye initiativ i Nupark.

• Next Step Challenge-programmet består - udover et to måneders online forløb – af seks måneders intensiv forretningsudvikling i Esbjerg og nu også Holstebro, som afprøver og modner virksomhedernes ideer. Programmet afsluttes med en finaleceremoni, hvor vinderen kåres.

• Ansøgning til NSC Holstebro starter nu og slutter 1. december 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095