23948sdkhjf

KSM Group køber op i konkursbo

Den østjyske industrikoncern har overtaget aktiviteterne i Esscano Power.
Esscano Power gik konkurs i august, og KSM Group har nu overtaget alle aktiviteter i selskabet samt en række nøglemedarbejdere.

- Vi har taget fire medarbejdere med over af de 10-12 ansatte, der var i virksomheden. De bliver siddende i Allerød, hvor de skal designe og udvikle spjæld. Alle stabsfunktionerne har vi i Randers, og der har vi kunnet finde en del synergier, siger administrerende direktør Jakob Sørensen fra KSM Group.

Aktiviteterne bliver samlet i selskabet KSM Dampers ApS, som med de fire medarbejdere får mere end 30 års erfaring inden for udvikling af spjæld til energisektoren, den petrokemiske industri samt industrien generelt.

- Vi har valgt at købe aktiviteterne, fordi vi gerne vil have noget mere egenproduktion. Vi laver allerede spjæld i forskellige størrelser til vores kunder både herhjemme og i Polen, så der skal ikke investeres i produktionsapparatet, og der er også et sammenfald med hensyn til kunder, forklarer Jakob Sørensen.

- Men de har selvfølgelig også haft en masse kunder, som vi ikke har i forvejen. Hos KSM Group producerer vi også de ting, der ligger op af spjældene, som for eksempel skorstene og rør, så nu kan vi levere en større pakke til disse kunder, slutter han.

KSM Group har i forvejen 160 ansatte på fem fabrikker i Danmark og Polen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142