23948sdkhjf

Massiv udvidelse hos Bila

Bila har overtaget fabriksbygningerne efter den tidligere store møbelfabrik Bodilsen i industrikvarteret Morsø Food Park i Nykøbing Mors.
Det drejer sig om i alt 19.000 kvadratmeter, der har stået tomme, siden Bodilsen gik konkurs tilbage i 2009. I bygningerne ser Bila fremtidige udvidelsesmuligheder både arealmæssigt og organisatorisk.

I anledning af overtagelsen deltog Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen, Morsø Erhvervsråds formand Jesper Overgaard og erhvervschef Arne Munkholm i et smugkig i bygningerne fredag den 25. september.

Fyldt ordrebog
Ved overtagelsen af de mange kvadratmeter gør Bila klar til fremtidens projekter. CEO Jan B. Sørensen udtaler:

- Vi har en fyldt ordrebog, og fremtiden ser meget positiv ud. Derfor er vi glade for at sikre os meget mere arbejdsplads til de mange spændende projekter, der venter os.

Bila har cirka 170 medarbejdere tilknyttet, der arbejder med automatiseringsløsninger til industrivirksomheder som blandt andet Arla, Linak og andre af Danmarks største virksomheder.

Flytning fra nuværende adresse
Overtagelsen af bygningerne betyder, at Bila på sigt vil flytte dele af virksomheden, hvilket blandt andet vil give mere plads til virksomhedens serviceafdeling samt store projekter, der ikke er plads til på nuværende matrikel.

- Formålet med flytningen er at få mere plads både til store projekter og relevante dele af virksomheden. Vi er simpelthen vokset ud af de nuværende lokaler, og det har vi nu taget en positiv konsekvens af, forklarer Jan B. Sørensen.

Bila vil i første omgang benytte sig af cirka 5.000 kvadratmeter, mens de resterende kvadratmeter vil blive lejet ud til andre virksomheder.
Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08