23948sdkhjf

Udenrigsministeren besøger Eksportforeningen

Udenrigsminister Kristian Jensen har netop været på besøg hos Eksportforeningen i Silkeborg. Her diskuterede han blandt andet eksport med 10 danske eksportvirksomheder fra hele landet.
Eksportforeningen tog imod udenrigsministeren på Glarmestervej i Silkeborg den 21. september.

- Eksport udgør, hvad der svarer til 55 procent af det danske BNP og er afgørende for vores samfund og den danske velfærd. Hvis vi skal øge velfærden i Danmark, er eksporten altså helt central. Det er derfor vigtigt, at regeringen gør det nemt for eksportvirksomhederne og kommer med tiltag, der understøtter eksporten. Vi er derfor glade for, at ministeren har fokus på eksportvirksomhedernes vilkår og ville tage en direkte dialog med dem for at få deres indspark, siger Ulrik Dahl, CEO, Eksportforeningen.

Rundbordssamtale
Udenrigsministeren deltog blandt andet i en rundbordssamtale med 10 eksportvirksomheder, der alle er erfarne eksportører. Desuden fortalte ministeren om regeringens ambitioner på eksportområdet.

- Vækst og beskæftigelse er hovedprioritet for hele regeringen, og derfor er eksportfremmearbejdet i højsædet. Det er mit klare mål at få flere danske virksomheder ud på eksportmarkederne, især SMV’er, siger udenrigsminister Kristian Jensen.

Deltagervirksomhederne var Hammer Sørensen Holding, Kamstrup, Dafa, Hoyer Motors, Varo, All NRG Group, NTF-Aalborg, Sorbisense, Scanel og C.C. Jensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081