23948sdkhjf

Danfoss sætter turbo på vand-væksten

Industrikoncernen vil investere stort i at blive førende i verden på det seks mia. kr. store marked for vand og spildevand.
- Vi vokser dobbelt så hurtigt som markedet og hurtigere end ABB, kan vi se på markedsrapporter. Det er derfor slet ikke en umulig opgave at hente de 3-4 procent, vi er efter dem, siger Mads Warming, chef for vand- og spildevand i divisionen Danfoss Drives, til Børsen med henvisning til ABB, der i dag er førende på markedet for vand og spildevand, der har en værdi på anslået seks mia. kr.

Danfoss vækst på vand- og spildevandsområdet ligger i dag på 10 procent årligt, mens væksten på området generelt ligger på seks procent.

Særligt Kina samt markederne i Europa og USA, hvor der allerede eksisterer vandværker Danfoss’ løsninger kan installeres på, bliver ansat som områderne med størst vækstpotentiale.

Det gør Danfoss på vandområdet

Danfoss’ frekvensomformere, der regulerer omdrejningerne på motorer i vandforsyningen, kan dels reducere elforbruget på spildevandsanlæg og værker, dels mindste vandspild fra lækager på vandværker.

Satsningen på vand og spildevand er forankret i Danfoss Drives, som omsætter for 9,5 mia. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094