23948sdkhjf

25 tilbud i første forsøg

HMK Bilcon fik overvældende respons ved at anvende Metal Supply’s Indkøb.
Hele 25 tilbud strømmede ind til HMK Bilcon, da virksomheden i december for første gang efter nogle måneders medlemskab af Metal Supply forsøgte sig aktivt på Indkøb.

HMK Bilcon, der ligger i Aalborg, producerer tankvogne i aluminium samt løser en række underleverandør-opgaver specielt i aluminium.

HMK Bilcon fremstiller bl. a. tankvogne i aluminium.Da virksomheden skulle bruge et antal aluminiumflanger, passede det bedst i produktionsplanlægningen at lægge opgaven ud til en underleverandør.

- Vi syntes samtidig, at vi skulle i gang med aktivt at anvende Metal Supply – ellers har medlemskabet jo ikke rigtig nogen mening, fortæller projektleder Lars Ryom Jensen fra HMK Bilcon.

- Så vi lagde en forespørgsel på ordren ud på Indkøb og ventede lidt spændt på, hvad der dukkede op. Og til vores store tilfredshed fik vi tilbud fra 25 virksomheder.
Opgaven ligger nu hos én af de 25, som tilbød ”en rigtig pris”, og som HMK Bilcon skønnede var i stand til også at opfylde de øvrige betingelser såsom leveringstid og kvalitet. Det får så vise sig, om det holder stik. Ordren er i øjeblikket under produktion.

HMK Bilcon har siden benyttet Indkøb endnu en gang. Det var til en noget speciel opgave indenfor lakering. Det indbragte kun et enkelt tilbud. Men Lars Ryom Jensen forventer bestemt, at virksomheden i fremtiden vil benytte sig af Indkøb. Systemer er enkelt at anvende og giver gode muligheder for at finde optimale underleverandører, lyder vurderingen fra HMK Bilcon.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095