23948sdkhjf

Nyt produktprogram skal fordoble omsætningen

Et nyudviklet produktprogram skal sikre vækst hos leverandør af energianlæg, Nordheat. Alene i 2015 har det kastet otte ordrer af sig
Direktør Claus W. Abrahamsen fortæller, at det er de senere års arbejde med udvikling inden for biobrændselskedler, flishåndteringsanlæg, halmforsyningssystemer og koncepter inden for røggasrensning, der nu kaster lidt godt af sig.

- Foreløbig har det nye produktprogram resulteret i otte nye ordrer i Danmark, Skandinavien og England. Og en del nye kunder har meldt sig på banen, så vores kunder ud over fjernvarmebranchen også tæller industri, gartnerier og private, fortæller Claus W. Abrahamsen til Metal Supply, og tilføjer:

- Vores forventning er, at den nye teknologi vil bidrage til en fordobling af vores omsætning allerede i 2016.

Sidste år lå Nordheats omsætning på omkring de 50 mio. kr. for den danske del af forretningen, så det er altså en trecifret millionomsætning, der nu stiles efter.

Nedskalerer med succes
Tidligere har Nordheat leveret en lang række af forskellige komponenter til større fjernvarmeværker. Nu har man med succes udviklet ny teknologi til disse komponenter, samtidig med at man har gjort det muligt at anvende Nordheat-løsningerne i mindre fjernvarmeanlæg.

- Vi har udviklet en del ny teknologi til en række forskellige komponenter, der indgår i et fjernvarmesystem. Det betyder, at vi kan levere systemer med en bedre effekt og bedre emmissioner, forklarer Claus W. Abrahamsen og uddyber:

- For kedler og røggasrensning har udviklingsarbejdet betydet, at vi nu kan tilbyde en teknologi, som normalt kun er kendt i større anlæg til små anlæg. Vi har nedskaleret, så vores komponenter nu kan bruges i anlæg i størrelsen 200 KW til 5.000 KW.

Hvorfor udvikling
Hvorfor Nordheat har valgt at bruge tid, penge og kræfter på udvikling er for Claus W. Abrahamsen nemt at svare på.

- For at stå stærkere i den danske og nordiske konkurrence – inden for to parametre – performance og pris, siger Claus W. Abrahamsen, og afslutter:

- De områder, hvor teknologien har vist sig at bidrage mest, er på kedeleffektivitet, holdbarhed, emissioner samt problemfri drift af anlæggene. I tillæg til dette reducerer vi serviceringsomkostningerne samt de tilhørende stop væsentligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064