23948sdkhjf

Certificerings-selskab køber op i Danmark

Intertek har købt Dansk Institut for Certificering (DIC), som er Danmarks tredjestørste certificeringsvirksomhed.
Sammen vil Intertek og DIC kunne tilbyde et bredt udbud af tjenesteydelser som audit og certificering af ledelsessystemer, leverandørgranskning, verificering af bæredygtighedsdata og IRCA-registreret uddannelse af revisorer.

DIC har 15 medarbejdere i København og på hovedkontoret syd for Kolding og et netværk af kontrakttilknyttede auditorer i hele Danmark. Virksomheden har i mere end ti år haft et tæt samarbejde med Intertek om audit og certificering af ledelsessystemer på det danske marked.

– Vores kunder efterspørger i større og større grad en samarbejdspartner, der kan levere en helhedsløsning, siger Calin Moldovean, chef for Interteks globale audit- og certificeringsaktiviteter.

- Ved at føje DIC’s viden og ekspertise til vores nuværende program af ydelser styrker vi i høj grad vores muligheder for at hjælpe vores nordiske kunder med at vurdere og forbedre deres aktiviteter, uddyber han.

I følge Erik Landgren, chef for Norden og Baltikum hos Intertek, giver købet af DIC gode muligheder for et større udbud af ydelser i Norden.

- DIC’s ekspertise inden for audit og certificering af ledelsessystemer og firmaets stærke kunderelationer i kombination med Interteks brede udbud af tjenesteydelser inden for testning, inspektion og certificering af produkter og ledelsessystemer er en fremragende platform for fortsat udvikling i regionen, siger han.

DIC’s ejer Niels Madsen kommenterer:

- Efter mere end ti år med tæt samarbejde er vi glade for at tage skridtet til at blive en del af Intertek. Vi glæder os til at kunne tilbyde både vores nuværende og fremtidige kunder et større udbud af tjenesteydelser, nu vi bliver en del af Intertek-koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078