23948sdkhjf

Moldow fortsætter ekspansionen med nyt opkøb

Moldow har købt ingeniør- og ventilatorvirksomheden B. Bille A/S, blot syv måneder efter købet af aktiviteterne i Barker Jørgensens Maskinfabrik, der nu videreføres i Barker Fans A/S.
- Vi har gennem mange år kendt virksomheden og direktør Flemming Bille og har altid haft stor respekt for deres ekspertise på ventilatorområdet. Vores køb af B. Bille skal ses som endnu et tiltag for at øge vores markedsandel og knowhow. Det er et område med meget aktivitet, og vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder, oplyser direktør for Moldow, K. Preben Hansen.

Virksomheden B. Bille har gennem mere end 50 år udviklet, produceret og leveret ventilatorer til kunder i hele verden og har gennem de seneste år udviklet en ny og optimeret produktlinje baseret på 3D-teknologi, samt et komplet program af lyddæmpere. Firmaet var indtil Moldows køb ejet af Flemming Bille, som er anden generation i familievirksomheden.

Direktør fortsætter
Flemming Bille vil også fremover være direktør og drivkraften i B. Bille, ligesom faderen Bent Bille og de øvrige medarbejdere vil forsætte i virksomheden.

- Flemming vil få en central rolle i fortsat at udvikle, tilpasse og sælge vores produktlinjer indenfor ventilatorer, og han vil i den forbindelse også indgå i den daglige ledelse af Barker Fans, udtaler K. Preben Hansen.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af en større organisation, hvor vi i fællesskab kan videreudvikle virksomhederne, som allerede står stærkt på markedet. Jeg er overbevist om, at samarbejdet med både Barker Fans’ og Moldows personale bliver godt, og at der kan opnås store synergier på både salgs-, produktions- og sourcingsiden, supplerer Flemming Bille.

K. Preben Hansen fortsætter:

- B. Billes ventilatorer supplerer Moldows og Barkers produktprogram godt, både hvad angår kundesegmenter og ventilatortyper, og alle ventilatorer er baseret på høj industriel kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. B. Bille har, ligesom Moldow, de seneste år arbejdet intenst på at optimere ventilatorernes virkningsgrad, samtidig med at produktionen er blevet optimeret.

Køber nye produktionsfaciliteter
I forbindelse med købet er der samtidig taget en beslutning om at erhverve Barker Jørgensens Maskinfabriks tidligere produktionsfaciliteter i Ballerup på Sjælland, hvor de to virksomheder, B. Bille og Barker Fans, i fremtiden skal holde til. Flytningen af de to virksomheder til denne adresse vil ske i løbet af de kommende måneder.

- Der er en stor efterspørgsel efter ventilatorer, og med dette tiltag får vi en større organisation og to produktionssteder, så vi endnu bedre kan imødekomme vores kunders behov for ekspertise og kort reaktionstid, forklarer K. Preben Hansen.

- Vi har nu skabt en solid virksomhed med en engageret og dedikeret ledelse og bestyrelse, så fokus rettes nu på at udvikle virksomheden til en betydelig spiller på det internationale marked. Vi arbejder allerede nu intenst på ekspansion og tiltag, som vil bringe virksomheden i en endnu stærkere position, udtaler Flemming Bille.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094