23948sdkhjf

Kosan Crisplant solgt

Al-Ayuni Investment and Contracting Company harkøbt Kosan Crisplant fra den nuværende ejer, Seera Investment Bank B.S.C. Opdateret 10.46.
Al-Ayuni er et større byggefirma indenfor vej- og anlægsarbejde med base i Saudi Arabien. Koncernen begyndte for nogle år siden også at tage infrastrukturprojekter indenfor energisektoren. I 2013 købte Al-Ayuni Kosan Crisplants franske konkurrent Siraga.

- Erhvervelsen af Kosan Crisplant vil styrke vores position som førende global leder indenfor energisektoren. Vi tror, at Kosan Crisplant og Siraga har stærke synergier, som kan udnyttes til at skabe en endnu stærkere platform for vækst, siger Abdul Kareem Al-Ayuni, vice president i AICC.

Al-Ayunis internationale selskaber vil fremover blive håndteret af Makeen Energy, et nyoprettet selskab under Al-Ayuni Investment and Contracting Company med base i Danmark. Den nuværende administrerende direktør for Kosan Crisplant, Anders C. Anderson er udnævnt til CEO for Makeen Energy, og hans første opgave bliver integration af Kosan Crisplant og Siraga i den nye konstellation.

- Makeen Energy vil blive en meget stærk spiller efter integrationen af to stærke hold. Vi kan nå endnu længere ud og støtte vores kunder endnu bedre i deres hverdag, samtidig med at vi bliver stærkere på service og nyudvikling i den nye konstellation, siger Anders C. Anderson.

Kosan Crisplant blev overtaget af Seera Investment Bank B.S.C. (c) i fællesskab med en gruppe af investorer i 2008. Seera er en islamisk investeringsbank med base i Bahrain.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093