23948sdkhjf

Metal Supply åbner i Sverige

Torsdag den 3. april 2008 lanceres portalen Metal Supply Sweden. Målet er at skabe et effektivt netværk i Sverige og samtidig øge dialogen mellem danske og svenske virksomheder indenfor jern- og maskinindustrien.
Fem portaler bliver til seks, når Industri Supply idag, torsdag den 3. april, byder velkommen til et nyt medlem af familien. Det bliver virksomheder i jern- og maskinindustrien i Sverige, der får deres helt eget netværk med Metal Supply Sweden .

- Målet med portalen er at skabe et effektivt netværk inden for den svenske jern- og maskinindustri på linie med Metal Supply i Danmark. Derudover skal den nye portal selvfølgelig være med til at skabe kontakt mellem svenske og den danske virksomheder indenfor branchen, siger Catrin Byström fra Metal Supply Sweden.

Jern- og maskinindustrien er en af Sveriges største brancher. I dag arbejder godt 300.000 personer fordelt på godt 30.000 virksomheder i branchen. Industrien er således ca. dobbelt så stor som den danske jern- og maskinindustri.

- Mange af vores kunder har efterspurgt et netværk målrettet den svenske jern- og maskinindustri, og den udfordring har vi taget op ved at skabe Metal Supply Sweden . Vi har oplevet en stor forhåndsinteresse fortsætter Christin Nilsson, og der vil i den kommende tid blive arbejdet intensivt med at øge antallet af medlemmer og modtagere af nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev fra Metal Supply Sverige
I lighed med de andre portaler vil Metal Supply også få sit eget nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil blive skrevet af Christin Nilsson og Catrin Byström.
Christin Nilsson og Catrin Bystrøm

Christin Nilsson og Catrin Bystrøm


Både Christin og Catrin er af svensk oprindelse og mestrer derfor sproget til fulde, og nyhedsbrevet vil selvfølgelig være på svensk.

Meld dig til nyhedsbrevet allerede nu. .

Medlemmer af Metal Supply kan gratis indrykke på den svenske portal
For at skabe dialog imellem virskomhederne kan der indrykkes på tværs af grænserne. Det sker på samme måde som ved indrykninger på de danske portaler. Blot vælges under indrykningen fanen "Engelsk" og indrykningen kan herefter placeres på Metal Supply Sweden ved at sætte flueben i boksen under "Jern- og Maskinindustrien, Sverige" . Indrykningerne over grænserne vil blive vist i højre spalte af nyhedsbrevet.

Indrykninger skal ske på engelsk. Mange svenskere forstår dansk - men der er også en stor del, som har det svært med dansk. Derimod forstår alle engelsk.

Der kan således indrykkes nyt fra medlemmer, annoncer på markedsplads, kapacitet tilbydes og leverandør søges på den svenske portal.

Ved indrykninger vises den danske profil - hvis I ønsker en engelsk profil, så kan I selv sætte denne ind - eller I kan få os til at lave den for Jer. Vi tager 975 kr. for at oversætte jeres profil til engelsk. Vi arbejder på også at komme igang i andre lande - men i første omgang vil fokus blive rettet på Sverige.

Har I allerede aktiviteter i Sverige, og ønsker i en svensk profil, så kan I melde jer til allerede nu .

Har I afdeling i Sverige - kan I vælge også at blive oprettet på den svenske portal
For hurtigt at få et stort antal medlemmer har vi valgt at gøre medlemskabet gratis i 2008. Danske virksomheder skal dog betale 975,- sek., hvis vi skal oversætte en dansk profil til svensk.

For 2009 skal der betales 2.900 sek pr. år, hvorefter medlemskabet stiger til 5.800 sek pr. år. Hertil kommer 975 sek i oprettelse.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille plads til dine annoncer på både portalen og i nyhedsbrevet så kontakt Catrin Byström på cb@industri-supply.dk /Tlf. 9635 6180 eller Christin Nilsson på cn@industri-supply.dk / Tlf. 9635 6181.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078