23948sdkhjf

Unimerco på Control 2008 messen i Stuttgart

Unimerco deltager igen i år med en række af sine salgsteknikere på Control 2008, der foregår i Stuttgart fra 22. til 25. april. Messen er med sine cirka 800 udstillere og omkring 23.000 besøgende verdens førende messe inden for måleteknik og kvalitetsstyring. Messen er i år flyttet fra Sinsheim til det nye messeområde ved lufthavnen i Stuttgart.
Unimercos salgsteknikere deltager på en række fremtrædende leverandørers stande for at introducere de danske besøgende på messen for nyheder fra virksomhederne Wenzel, Mahr, og IBR, som er kendte for at producere måleværktøjsløsninger af høj kvalitet, samt DDW, der leverer avanceret, men særdeles brugervenligt, CAQ software til kvalitetskontrol.

Mahr udstiller flere nyheder, herunder flere løsninger inden for GPS måling, en ny formtester og softwareserien MarWin, som anvendes til alle form-, ruheds- og konturmålemaskiner. Endvidere vil man som en nyhed kunne se de nye værktøjs pre-settere 1500 TMM og 2500 TMM fra Mahr. På Mahrs stand præsenteres endelig udstyr til kalibreringslaboratorier, ligesom der også vil være mulighed for at se Multisensor programmet, som omfatter koordinatmålemaskiner med optisk-, taktil- og laseraftastning.

Wenzel er en af verdens største producenter af 3D-koordinatmålemaskiner og har et komplet produktprogram, der spænder fra små bordmodeller til store produktionsmaskiner beregnet for vindmølle- og bilindustrien. På Control 2008 vil der være mulighed for at få en live demonstration af maskinerne.

DDW tilbyder det komplette softwaresystem QDA8, som registrerer måledata og giver et øjebliksbillede af produktionen, ligesom data kan bruges til senere behandling. Hele systemet er bygget på en samlet database, der sikrer sporbarhed fra modtagelse af råvarer til levering af det færdige produkt og kan opfylde kravene fra både store og små virksomheder. På DDW standen kan der som en nyhed endvidere ses nye spændende hardware produkter fra ASI Datamyte til anvendelse for registrering af data i produktionen.

IBR præsenterer trådløse løsninger til en række forskellige typer måleværktøjer. Den trådløse løsning sikrer hurtig og præcis overførelse af måledata og fjerner besværlige kabler og tidkrævende manuel data-indtastning. Desuden leverer IBR interfaceløsninger til en række værktøjer.

Da Unimercos medarbejdere deltager på leverandørernes stande, anbefaler salgschef Jan Møgelmose, at interesserede kontakter Unimercos metrologi-afdeling for at lave aftaler.

Kilde: Unimerco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094