23948sdkhjf

AH Industries lukker tysk fabrik

Maskiner og værktøj på fabrikken i Leipzig er solgt til spanske Barranquesa.
Den danske underleverandør har stoppet for ordreindtaget på sin fabrik i Leipzig. Og koncernen har underskrevet en aftale med den spanske flangeproducent Barranquesa, der køber fabrikkens maskiner og værktøj.

AH Industries fabrik, der ligger i Leipzig, producerer blandt andet flanger og funderingsbolte til de store vindmølletårne til lands og til vands.

Lukningen sker, fordi virksomheden vil fokusere på vindmølleindustrien samt cement- og mineralindustrien. AH Industries ser især store muligheder for vindmøllerne på det globale marked.

- Vi må klare de opgaver, som vi er blandt de bedste til i verden, og så købe den service, som andre er bedre til. Det er baggrunden for, at vi har valgt at sælge maskinerne og værktøjet i forretningsenheden ”Tower & Foundation” i Leipzig til den spanske flangeproducent Barranquesa, som har købt hele produktionsapparatet, siger administrerende direktør Kurt Andersen.

Fabrikken vil færdiggøre ordrerne, som er i beholdningen, og det betyder, at fabrikken lukker ned omkring 1. oktober. Derefter vil Barranquesa producere flangerne på en af sine fabrikker.

Der er 28 ansatte på fabrikken i Leipzig, og produktionen blev i sin tid etableret i 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11