23948sdkhjf

MiR udvider forhandlernetværket

Producenten af mobile robotter, MiR, mødtes med forhandlere fra Frankrig og Australien på sidste måneds InnoRobo-messe i Frankrig.
I løbet af et halvt år er det lykkedes MiR, Mobil Industrial Robots, at etablere et forhandlernetværk med cirka 20 forhandlere. På InnoRobo-messen i Lyon i Frankrig brugte man så lejligheden til at mødes med to navne på listen.

- Vi var med på OdenseRobotics fællesstand for at udstille vores robot. Vores franske forhandler kom forbi messen, for at få afprøvet en MiR-robot, inden han fik en leveret, forklarer Niels Jul Jacobsen, CTO ved MiR, til Metal Supply.

Samtidig mødtes MiR med sin australske forhandler på den franske robotmesse. Robotfirmaets forhandlernetværk omfatter nu det meste af Europa samt Singapore og Australien.

Meget at gå videre med
For MiR var det mest overraskende ved InnoRobo-messen dog de mange seriøse henvendelser fra virksomheder, der var på jagt efter nye løsninger.

- Det gav et dusin leads. Så vi fik noget til vores nye forhandler i Frankrig. Henvendelserne var meget seriøse, og de ville have forhandleren til at tage kontakt til dem, siger Niels Jul Jacobsen.

Seriøsiteten kom også til udtryk ved, at der var mange producenter, som gerne ville i dialog med det danske robotfirma. Hvorvidt det kaster konkrete samarbejder af sig, er det dog ifølge Niels Jul Jacobsen for tidligt at sige noget om.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438