23948sdkhjf

Teknos klar til at drage på landevejen

I uge 17 drager maling- og lakproducenten Teknos på en lille Danmarksturne med et spektakulært show, der viser de nyeste produkter inden for vandbaseret maling.
En stor lastbil fyldt med alskens viden om vandbaseret maling. Det er i bund og grund, hvad Teknos bringer ud til kunderne i fire byer i dagene 21.-24. april. Anhængeren på 64 kvadratmeter vil blive indrettet til udstillingslokale, og man vil kunne se masser af prøver på Teknos’ kunnen.

- Det er første gang, vi prøver det, og vi regner med at kunne tiltrække 100 mennesker pr. stop og derudover få lidt omtale i branchen. For os er det en mulighed for at komme tættere på vores kunder, og det her er en anderledes måde at gøre det på end de traditionelle messer, som ellers ville være alternativet, lyder det fra markedschef Henrik Hansen fra Teknos.

Kodeordet er vand
Det rullende produkt-show kommer forbi Esbjerg, Middelfart, Viborg og Aalborg, og fællesnævneren for arrangementet er ”vand”. Der vil blive afholdt et seminar ved en af virksomhedens kemiingeniører, og i den mere underholdende afdeling vil der være et foredrag med Troels Kløvedal, der om nogen har oplevet mange eventyr på vandet. Men i centrum for det hele er naturligvis Teknos’ vandbaserede produkter.

- De produkter vi vil vise vil hovedsageligt være vandbaserede til metalindustrien. Vi vil også medbringe nogle produkter inden for pulvermaling, da vi ved, at nogle af vores gæster også er interesseret i det, forklarer Henrik Hansen og fortsætter:

- Derudover har vi også allieret os med Wagner, som vil få et lille hjørne af udstillingen, hvor de kan præsentere deres produkter.

Under hele arrangementet vil man kunne møde Teknos’ teknikere og ingeniører, som vil kunne besvare spørgsmål om de mange produkter.

I Esbjerg finder arrangementet sted ved Musikhuset, i Middelfart ved Kulturøen, i Viborg ved Golfhotel og i Aalborg ved First Hotel.

Se hele programmet og tilmeld dig på http://www.teknos.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094