23948sdkhjf

PanPac går ind i Tyskland

Den nordjyske producent af palleteringsanlæg er nu klar til at satse på det tyske marked.
For 4½ år siden gik den nordjyske virksomhed Pantec Maskinfabrik konkurs, og to af fabrikkens medarbejdere besluttede sig i stedet for at starte virksomheden PanPac. I dag er virksomheden en succes med en årsomsætning på 20 mio. kr., og for at nå yderligere vækst har virksomhedens to ejere nu besluttet sig for at satse på det tyske marked. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Eksport har været en del af vore vækstplaner, og derfor går vi nu ind i Tyskland, da vi ikke kan blive ved med at hente meromsætning i lille Danmark. Vi gik ind i Sverige sidste år og har leveret to anlæg derovre. Vores tyske samarbejdsparter er et handelsfirma i Hamburg med syv afdelinger rundt i landet, og vi venter os meget af det enorme marked, siger salgs- og marketingschef Uffe Nielsen til Nordjyske Stiftstidende.

PanPac står for udvikling, design, programmering, montering og service af palleteringsmaskiner og andet udstyr til intern transport. Der er tale om japansk producerede robotter, som suppleres af komponenter fra lokale underleverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094