23948sdkhjf

Lærling forbereder sig med hypnose før VM

En ung industriteknikerlærling forbereder sig til VM i Skills med hypnose.
Om få dage rejser industriteknikerlærling Nikolaj Vadstrup Pedersen til Brasilien for at deltage ved VM i Skills. For at kunne håndtere de mange tilskuere, larm og udfordringer under den tre dage lange konkurrence i Sao Paolo, går han til hypnotisør. Det oplyser TV MidtVest.

- Det håndværksmæssige har jeg styr på, så det er mere for at kunne præstere endnu mere - have hovedet med hele vejen, forklarer Nikolaj Vadstrup Pedersen.

Det seneste halve år har han haft fri fra sit arbejde på Grundfos, så han kunne koncentrere sig om at træne til VM i Skills. Her skal han dreje metal til værktøj og maskiner foran publikum.

- Man bliver lige pludselig, som en abe i et bur. Der er mange, der kan stå og kigge på en og sige: "Hvorfor gør han sådan i stedet for sådan?" Men det er mig, der skal træffe beslutningen, siger Nikolaj Vadstrup Pedersen til TV MidtVest.

Hypnotisøren er Flemming Tiro Lund fra Grindsted. Han har tidligere hjulpet sportsfolk til at få mentalt overskud inden en stor konkurrence.

- Jeg gør ham jo ikke teknisk stærkere, jeg får ham bare til at fokusere på de ting, han kan i forvejen, siger Flemming Tiro Lund, hypnotisør og mentalcoach.

Nikolaj Vadstrup Pedersen skal kæmpe mod deltagere fra mange forskellige lande, og konkurrencen er stor. Blandt andet boede den koreanske deltager ved sidste VM sammen med sin træner i to år op til konkurrencen - kun for at træne.

For lærlingen giver den alternative forberedelse med hypnose en ekstra tro på sejr. VM i Skills bliver afholdt fra 11.-16. august.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11