23948sdkhjf

Nyt samarbejde mellem C&H System og Atab AB

To leverandører af automationsløsninger til specielt papirindustrien har underskrevet en samarbejdsaftale for at forstærke og videreudvikle markedet først og fremmest i Danmark, men også globalt indenfor markedsområderne papir- og isoleringsindustrien.
Atab AB er en erfaren producent af førerløse trucks og andre elektromekaniske maskiner. De designer og producerer selv deres løsninger ud fra kundens specifikationer.

- Vi har længe set os om efter en samarbejdspartner indenfor førerløse trucks (AGV), og vi er nu sikre på, at vi i Atab AB har fundet den rigtige, så design, løsningsmuligheder og ikke mindst kvalitet svarer til C&H Systems egen produktportefølje, der omfatter forskellige automationsløsninger indenfor materialehåndtering, palletering og emballering. Med vores nye samarbejde med Atab har vi nu mulighed for at komplettere vores leverance af materialehåndtering med en AGV løsning, udtaler salgsdirektør i C&H System, John Thrane Nielsen.

Som en del af samarbejdet skal C&H SYSTEM blandt andet servicere Atab’s eksisterende kunder i Danmark, der i dag har AGV-løsninger.

Kilde: C&H System

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112