23948sdkhjf

Scape Technologies vil fange kunder sammen med Ivisys

Den danske producent af af 3D vision bin-picking har netop indgået en partnerskabsaftale med Ivisys, der udvikler visionsystemer til produktionsvirksomheder.
Ivisys og Scape Technologies offentliggør i dag, at de har indgået en partnerskabsaftale. Partnerskabet gælder salgssamarbejde, der skal øge tilstrømningen af nye kunder til begge firmaer.

- Ivisys' vision-systemløsninger imødekommer produktionsvirksomheders stigende behov for 100 procent automatiseret kvalitetskontrol. Scape Technologies er markedsledende inden for standardiserede bin-pickingsystemer, som gør det muligt for robotarme at se, finde og gribe komponenter vilkårligt placeret i kasser og bokse, siger administrerende direktør i Ivisys, Jakob Kesje, og fortsætter:

- Produktionsvirksomheder, der efterspørger Scape Technologies’ bin-pickingløsninger, vil i mange tilfælde også være interesserede i Ivisys' vision-systemer – og omvendt.

Gælder Tyskland og Sverige
Partnerskabet er en aftale om gensidig
Komplementære produkter
Ivisys udvikler visionsystemer til produktionsvirksomheder, mens Scape Technologies er leverandør af løsninger til bin-picking. De to selskaber har således komplementære produkter og et fælles mål om at styrke anvendelsen af automatiserede fremstillingsprocesser i den europæiske bilindustri, i alle dele af forsyningskæden.

Scape Technologies har leveret løsninger til markedsledende virksomheder, såsom svenske Volvo Group og tyske Audi AG.
henvisning af nye kunder. Målet er dels at skabe værdi for eksisterende kunder, dels at øge begge selskabers synlighed i markedet.

I første omgang omfatter aftalen Tyskland og Sverige, hvor selskaberne har hver deres forcer.

Scape Technologies har allerede etableret et stærkt fodfæste i begge lande, og Ivisys er i en fase, hvor virksomheden opbygger sin tilstedeværelse i markederne. Begge selskaber har hovedsæde i Danmark.

Kunderne ønsker begge teknologier
- Vi har stået ved siden af hinanden på messer og oplevet, at kunderne er gået fra den ene stand til den anden, fordi vi har komplementære produkter, siger Jakob Kesje til og tilføjer, at de to selskaber allerede har snakket om at udstille sammen i fremtiden.

Hvordan samarbejdet udvikler sig fremadrettet er ikke helt på plads. Men der er allerede et antal kundeemner, som de to selskaber bearbejder sammen, da kunderne har givet udtryk for, at de ser fordele i at bruge både Ivisys' og Scape Technologies' teknologi.

- Vi håber på succeshistorier og tror på det, så vi kan udvikle det yderligere, lyder det optimistisk fra Jakob Kejse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175