23948sdkhjf

RoboTool overtager G&O Skamatik

Robotool A/S i Vejen har overtaget den konkursramte virksomhed G&O Skamatik A/S i Herning og flyttet aktiviteterne til Vejen.
G&O Skamatik A/S har siden 1999 varetaget salg, opsætning og servicering af robotsystemer i industrien, og firmaet har i dag over 100 robotceller kørende i Danmark til førende industrikunder. Robotløsningerne har primært været til emnehåndtering, palletering og polering.

KUKA robotten har været grundstammen i virksomhedens løsninger, og der ligger i virksomheden et stort serviceapparat til denne robottype. Blandt andet er der udviklet et stort uddannelsesprogram med en tilhørende uddannelsesrobot. Alt dette vil RoboTool fremover varetage.

- Vi har et ønske om fortsat, at være innovative og udviklingsmindede. Derfor var muligheden for yderligere ekspansion tilstede, da Skamatik kom til salg, udtaler direktør for RoboTool Leif Thomsen, og fortsætter:

- Skamatik er en god virksomhed, som har evnet, at positionere sig på robotmarkedet som en kvalitativ god leverandør til industrien. Der er åbenbare synergifordele ved at sammenlægge G&O Skamatik med Robotool. Den knowhow og ekspertise, som Skamatik har opnået siden opstarten, falder utrolig godt i tråd med vores og ligner til forveksling.

Kilde: RoboTool

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079