23948sdkhjf

70 år i chokoladens tro tjeneste

Over 200 medarbejdere i Farum kan i dag sende en venlig tanke til Kaj Aasted.
Det hele startede nemlig med ham, i en murstensbygning i Hellerup, da han i 1940’erne fandt ud af, at det der med at temperere chokolade – den proces, der tillader fedstoffet i chokoladen at krystallisere, så overfladen bliver blank og skinnende – da egentlig var meget interessant.

Dr. techn. Kaj Aasted var ifølge overleveringerne ikke den størs...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094