23948sdkhjf

Øget fokus på Asien hos Hans Jensen Lubricators

Salgsdirektør Christian Hans Jensen er fra 1. september udnævnt til ny direktør for virksomhedens Singapore-kontor.
Et år efter at have oprettet kontor og servicestation i Singapore, med lager og lokalt bosatte servicemontører, har Hans Jensen Lubricators besluttet, at øge fokus på det asiatiske marked gennem en mere synlig tilstedeværelse. Dette bliver personificeret ved Christian Hans Jensen, som har dedikeret sin karriere til familievirksomheden og har valgt at sige ja til udfordringen.

Som salgsdirektør har Christian haft ansvaret for den samlede salgsindsats - i den nye stilling vil han have både salgsansvaret og ansvaret for forretningsudviklingen i Asien.

Fokus på asiatiske værfter og motorbyggere
- Den gode mavefornemmelse var ikke til at tage fejl af, da jeg først blev introduceret for muligheden. Men alligevel skal man lige vende den nogle gang i hovedet og selvfølgelig med min familie, som flytter med. Det er en stor personlig og faglig udfordring, og jeg ser frem til at være med til at videreudvikle vores forretning i Asien, hvor jeg ser gode muligheder for fremtidig vækst, siger Christian Hans Jensen.

Specielt i forholdet til værfter og motorbyggere, ser han god mulighed for øget aktivitet med en repræsentation i Singapore. Gennem den lokale tilstedeværelse kan virksomheden servicere nogle af verdens største værfter og motorbyggere såsom Hyundai Heavy Industries i Korea og Hudong Heavy Machinery i Kina, med henblik på at levere til de mange skibe, der bygges i Østen.

- Vi glæder os meget over, at Christian har sagt ja til denne store udfordring. Vi har i mange år været opmærksomme på at være til stede, der hvor kunderne er. Gennem Christian sender vi et stærkt signal til markedet om, at vi mener det seriøst, og at vi er tilgængelige, når de har behov for vores assistance, udtaler administrerende direktør Rasmus Hans Jensen, og fortsætter

- Der sker rigtig mange ting indenfor den maritime industri i Asien, og det er helt afgørende, at vi er til stede på daglig basis.

Hans Jensen Lubricators er blandt de førende internationale producenter af smøreapparater til 2-takts marine diesel motorer. Fra hovedkvarteret i Hadsund udvikler, producerer og servicerer virksomheden kunder på global basis. Udover virksomhedens Singapore-kontor har man også eget kontor i Shanghai samt tilstedeværelse i Taiwan, Korea og Grækenland via agentaftaler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094