23948sdkhjf

Edge-Team bliver hoveddistributør for Vero Software

Vero Software har valgt at omstrukturere distributionen af deres software i Europa. I denne omstrukturering har Vero udnævnt den ene af de nuværende forhandlere Edge-Team til at være hoveddistributør på Edgecam i Danmark.
Det betyder, at Edge-Team overtager den overordnede styring på alt salg af Edgecam, hvilket kommer til at foregå i samarbejde med den anden af de nuværende forhandlere Masentia. Selve omstruktureringen af distributionskanalen kommer som et led i overvejelser omkring at styrke Edgecams position på det danske marked.

- Omstruktureringen af vores distributionskanal i Danmark giver gode muligheder for et øget og stærkere samarbejde mellem vores to hidtidige Edgecam forhandlere Edge-Team A/S og Masentia A/S, påpeger Simon Lee, Vero regional sales director.

Det er Vero’s hensigt, at Edge-Team og Masentia bruger deres fælles viden og styrker til at skabe de bedste forudsætninger for såvel de eksisterende kunder som de fremtidige Edgecam brugere i Danmark.

- Det bliver et samarbejde, som giver os mulighed for at trække på nogle fælles ressourcer. Man kan sige, at vi samler det bedste fra to verdener, hvilket gør, at vi begge får flere ressourcer, siger Ken Nicolai Ingstrup, administrerende direktør for Edge-Team, og fremhæver:

- I bund og grund betyder det, at vi i højere grad kan hjælpe Edgecam-brugere med at programmere komplicerede emner på komplekse maskiner, så de hurtigere kan levere deres produkter til deres marked. Med det bedste fra to verdner kan vi hjælpe til en effektiv og høj produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109