23948sdkhjf

Ny plasmaskærer til J.B. Damgaard

KN Machines har leveret en Microstep til den østjyske maskinfabrik.
Inden J.B. Damgaard investerede i en Microstep plasmaskærer, fik de skåret alle emner på over 20 mm hos en underleverandør. Når emnerne kom hjem, blev de fordelt til henholdsvis buk, spån og svejs.

- Vi så en stigende efterspørgsel på emner over 20 mm., så i stedet for at vente på at vores underleverandør fik skåret emnet, kunne vi med Microstep plasmaskæren ordne det hele selv, fortæller Brian Elkjær fra J.B. Damgaard.

Maskinfabrikken kan nu have hele processen in-house, hvilket giver en effektivisering både overfor kunder såvel som medarbejdere, og leveringstiden bliver overholdt.

Microstep plasmaskæren, som J.B. Damgaard har investeret i, er en kombineret plasma- og boremaskine.
Med den nye løsning kan de nu producere færdige emner med boring, gevindskæring og plasmaskæring på den samme maskine.

Forventningen til maskinen var, at den ville køre en halv dag af gangen, men allerede nu er den booket op til hele dage og mere til. I dag skærer fabrikken alt fra 5 mm til 60 mm, og operatøren har aftale med fræseafdelingen med henblik på at hjælpe med boring af huller i emnerne.

- Alt i alt en stor gevinst at investere i en Microstep, lyder det fra Brian Elkjær.

J.B. Damgaard ligger i Hasselager og specialiserer sig i fremstilling af emner, komponenter og komplette løsninger, hvor pladedele indgår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094