23948sdkhjf

Satair nyder godt af storordre til Airbus

Airbus har fået en ordre på 200 mia. kr. til det amerikanske militær, og det kommer formentlig til at betyde øgede leverancer fra danske Satair.
Den europæiske flyproducent Airbus har fået en storordre på levering af hele 179 KC-45A fly, der bruges til optankning af jagerfly i luften. I første omgang har ordren en værdi af 200 mia. kr., men på sigt kan den løbe op i 500 mia. kr. Det skriver Børsen.

Det jubler man over hos danske Satair, der er underleverandør til netop Airbus. Havde ordren landet hos Airbus-konkurrenten Boeing, havde der nemlig ikke været så stor sandsynlighed for underleverancer, idet den amerikanske flyproducent er en langt mindre kunde hos det danske selskab. Hos Satair regner man dog med, at der går mindst et år, før ordren kan få betydning.

- Da vi leverer til selve flyproduktionen hos Airbus, så får det en betydning på sigt. Det er stærkt positivt for os, men hvor stor indflydelsen bliver for os er svær at gætte på, siger John Stær, administrerende direktør i Satair, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078