23948sdkhjf

Plastdirektør: Valgkamp bør også handle om mangel på arbejdskraft

Direktør Flemming Andreassen fra Rolf Schmidt Industri Plast ser gerne, at manglen på industriteknikere kommer mere ind i den aktuelle valgkamp.
Rolf Schmidt Industri Plast i Kolding slår nu et slag for mere fokus på manglen på industriteknikere.

- Som en af de første virksomheder gjorde Rolf Schmidt Industri Plast for tre år siden opmærksom på, at der blev uddannet for få industriteknikere. I dag er det hverdagskost, at medierne bringer historier om industriens mangel på kvalificeret arbejdskraft, lyder det fra virksomheden.

Derfor ser direktør Flemming Andreassen gerne, at manglen på industriteknikere bliver et større tema i den aktuelle valgkamp:

- Alle mangler industriteknikere i øjeblikket. Her i huset har vi dygtige tyske kolleger, men de danske medarbejdere vi har ansat de senere år, havde alle arbejde i forvejen. Flere politikere har besøgt os siden 2012 for at forstå problematikken til bunds, fortæller direktøren og tilføjer, at man er repræsenteret i bestyrelsen i den nye forening DIMA (Danish International Manufacturing Academy) sammen med kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre produktionsvirksomheder i regionen.

- DIMA skal styrke og udvikle Trekantområdet som produktionscentrum. Også når det gælder adgang til kompetent arbejdskraft i fremtiden. Vi skal løfte i samlet flok for at gøre industriuddannelserne attraktive, siger Flemming Andreassen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078