23948sdkhjf

Kjærgaard moderniserer hos Lantmännen Unibake

Stor tillid mellem parterne sikrede en problemfri robotudskiftning midt i kritisk sammenbrud. Det er begge enige om.
En pladerobot takkede af efter mange års tjeneste hos Lantmännen Unibakes industribageri i Horsens, tidligere kendt som Schulstad. Fabrikken kontaktede automationsvirksomheden Kjærgaard, der har hovedsæde i østjyske Løsning, og det kom der et glidende samarbejde ud af.

Lantmännen Unibake kunne helt enkelt ikke skaffe reservedele til en forældet pladerobot, og produktionen var decideret truet.

- Til sidst brød broen, som pladerobotten sad på, sammen, fortæller produktionsleder Klaus Fåborg Kristensen.

Kjærgaard leverede en ny pladerobotløsning. Efter fire til fem uger har Lantmännen Unibake kun oplevet ganske få børnesygdomme ved installationen, og det har overrasket industribageriet.

- Vi oplevede stop og fejl konstant på den gamle pladerobot, men nu kører det bare, og det er altafgørende for fremtiden. Når vi har dag til dag-leveringer, så er det frustrerende med en robot, der ikke kører, for vi skal producere her og nu, siger Klaus Fåborg Kristensen om situationen.

Samarbejde fremmer succes
Niels Kjær Hansen, der er seniorprojektleder hos Kjærgaard, mener, at det har været afgørende for en vellykket indfasning af udstyret, at samarbejdet mellem systemleverandør og aftager har været tillidsfuldt.

- Det har gjort beslutningsprocesserne nemmere. Vi har haft mulighed for at tilgå udstyret efter behov og har kunnet færdes frit i området. Naturligvis inden for de retningslinjer, der er for hygiejne og så videre. Arbejdsroen under hele ombygningen var helt klart medvirkende til, at implementeringen forløb planmæssigt, og at tidsplanen holdt, siger Niels Kjær Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.32