23948sdkhjf

Give Stålspær investerer i fortsat vækst

Kraftig vækst i medarbejderstaben kostede på bundlinjen i 2014. Investeringen i arbejdskraft er dog nødvendig for at sikre den langsigtede vækst.
Med et driftsresultat på 12,3 mio. kr. og et samlet resultat før skat på 6,8 mio. kr. efter skat har Give Stålspær lukket regnskabsåret 2014 med et, ifølge ledelsen, forventet resultat.

Der blev tale om en lille tilbagegang i forhold til 2013, hvor man hentede et driftsresultat på 14,4 mio. kr. og et resultat før skat på 9,3 mio. kr.

- Årets resultat er ikke et udtryk for et fald i aktiviteter, men et grundvilkår for virksomhedens vækststrategi og fortsatte udvikling, lyder det fra Teil Bechmann, der er medejer af Give Stålspær.

Vækststrategi kræver oprustning
Give Stålspær eksporterer sine stålkonstruktioner til hele Norden, og især Norge er et stort eksportmarked. Virksomheden har derfor i 2014 været mærket af den svækkede norske krone, men har alligevel skabt en tilvækst på 30 nye arbejdspladser.

- Årets resultat kunne helt sikkert have været bedre, hvis vi havde valgt ikke at investere i virksomhedens vækst. Men status quo har aldrig været hverken vores mål eller intention. Vi vil være best in class. 30 nye medarbejdere har derfor været en nødvendig investering i året 2014, fortæller Teil Bechmann.

- Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores performance i alle afdelinger fra tegnestue til produktionshal, og vi oplever, at vores ambition om at være best in class i stigende grad gør os til kundernes førstevalg.

Forventer fortsat vækst
Den midtjyske stålproducent er de seneste år blevet en betydende producent af stålkonstruktioner i Norden.

Ordrebeholdningen er fortsat stigende, og virksomhedens forventninger til 2015 er, at man fortsat vil opleve vækst over hele linjen.

Eksportmarkederne som Norge, Tyskland og Sverige vil fortsat være i fokus, ligesom der forventes fortsat vækst indenfor dansk institutionsbyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062