23948sdkhjf

Indien som mulighedernes land - også for SMV’er

Center for Underleverandører afholder arrangement om outsourcing af konstruktion, CNC-programmering, komponenter og etablering til Indien.
Arrangementet er lavet i samarbejde med Den Danske Repræsentation i Bangalore og skal ses som en koncentreret orientering om mulighederne i Indien.

Der er ingen tvivl om, at Indien er ved at være den næste industrieventyr efter Kina - måske endda med større muligheder for danske SMV’er for at opnå partnerskaber eller etablering.

Indien er ikke kun outsourcing af produktion og it, men også komplicerede konstruktionsopgaver og programmering enten gennem partnerskab med lokal virksomhed eller ved etablering af eget kontor.

Til arrangementet kan du høre, hvordan danske Idé-Pro Engineering & Software A/S strategisk har placeret store del af sin udvikling og konstruktion i eget kontor i Indien med 20 ansatte ingeniører og udviklingsfolk. Mødet er også optakt til en eventuel besøgsrejse til Indien senere på året.

Dagsorden:
  • Velkommen: Knud Hareskov, CFU.
  • Indien som industrination i vækst: Athmaram. S, Trade Commision of Denmark Bangalore India.
  • Outsourcing-/etableringsmuligheder i Indien: Athmaram. S
  • Muligheder for outsourcing af udviklingsopgaver/konstruktion: Athmaran. S
  • Idé-Pro Engineering.& Software A/S: Steen Kibsgaard, teknisk direktør Idé-Pro,
  • Planer for Besøgsrejse til Indien: Knud Hareskov
  • Eventuelt

Arrangementet finder sted på Havnens Gourmet, Havnegade 4, 5000 Odense – torsdag den 13. marts 2008 kl. 14.00-16.30. Pris for deltagelse er 200 kr.

For yderligere information kontakt Center For Underleverandører på tlf. 9629 6367 eller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125