23948sdkhjf

Jubelår hos Fredericia Skibsværft

Regnskabet for 2007 var særdeles opløftende læsning for Fredericia Skibsværft – også 2008 ser ud til at blive et fremragende år med en ordrebeholdning, der er større end nogensinde.
I alt fik Fredericia Skibsværft et overskud på 43,7 mio. kr., og det var en fremgang på 14 % i forhold til 2006. Det er blandt andet en solid tilgang af nye reparationskunder og en høj belægningsprocent, der ligger bag det flotte resultat. Det skriver Maritime Danmark.

- Vi har en gunstig beliggenhed, vores medarbejdere leverer høj kvalitet inden for aftalte afleveringsfrister, så de samme kunder kommer igen og igen, og nye kunder kommer til, så bookingerne nu er længere fremme end nogen sinde tidligere i værftets historie, udtaler skibsbygger Thomas Andersen til Maritime Danmark.

Han ligger op til massive investeringer i udvidelser af værftet og en øget satsning på miljø og sikkerhed. Samtidig efterlyser han en officiel udmelding fra Fredericia Kommune om lejeforholdene på havnen i Fredericia efter 2016. Her udløber værftets lejekontrakt med kommunen nemlig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094