23948sdkhjf

Lindlarsen: Bilindustrien er interessant

Maskinleverandør Lindlarsen har leveret de nye maskiner til Mountain Top Industries i Frederikssund, som producerer aluminiumcovers til bilindustrien.
Lindlarsen, der er specialister i løsninger og maskiner til bearbejdning i træ og aluminium, leverede de første maskiner til Mountain Top Industries i Frederikssund i 2006 og har været med siden.

Mountain Top Industries i Frederikssund har nemlig ikke altid selv bearbejdet de aluminiumsprofiler og plader, der er råstoffet i produktionen. Bearbejdningen internt begyndte i 2006, hvor Mountain Top købte de første maskiner til bearbejdning af aluminium. Årsagen var den simple, at virksomhedens underleverandører havde for travlt og derfor svært ved at levere de nødvendige emner til tiden.

Jan Højgaard Christensen, som er key account manager hos Lindlarsen, har været med hele vejen.

”Der tænkes udvikling i denne her virksomhed, men der tænkes også kultur, og det virker stærkt. Og så er der virkelig tænkt alle aspekter ind i det her, før maskinen bliver stillet op, det er en kundetilpasset løsning, vi ender med,” siger Jan Højgaard Christensen.

Innovativt
Direktør i Lindlarsen Frands Ellersgaard er også begejstret for samarbejdet med Mountain Top og ikke mindst virksomhedens innovative og seriøse tilgang til produktionen.

”Det er rigtig spændende for os at være med i en virksomhed, hvor der sker så meget som her i Frederikssund. Der er høje produktionskrav, og der er hele tiden udvikling af nye idéer, og det er i det hele taget interessant at være en del af den automotive industri,” siger Frands Ellersgaard.

At innovation og udvikling er nøgleord hos Mountain Top understreges af DI’s initiativpris i Region Hovedstaden, som blev tildelt Frederikssund-virksomheden i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141