23948sdkhjf

Vestas-ordrer i UK

[i]Vestas og NEG Micon kan i 2004 se frem til at skulle opstille møller pådet britiske marked for mindst halvanden milliard danske kroner. Samtidig oplever Vestas støtte fra amerikanske aktieanbefalinger.[/i]
Vestas og NEG Micon skal i 2004 opstille vindmøller for mindst halvanden mia. kr. på det hastigt voksende britiske marked. Flere kan være på vej, mens 2005 tegner til at blive endnu bedre. Det oplyser den britiske vindmølleforening BWEA torsdag til Reuters ifølge Netposten.

I sidste uge besøgte 13.000 investorer "The World Money Show" i Orlando, USA. Det er et fire-dages seminar om global investering, og Vestas var blandt de udvalgte aktier, som porteføljemanagerne pegede på som et oplagt investeringsemne, skriver Netposten og oplyser at Vestas hørte til blandt de anbefalede investeringsaktier.

Ifølge den store investeringsfond Templeton Global Equity er Vestas en billig aktie, som har udsigt til at blive en stor pengemaskine.

- Vi kan godt lide Vestas Wind Systems, lederen inden for vindmøller. Jeg er ligeglad med hvem der vinder det amerikanske valg - USA har brug for mere alternativ energiproduktion. Det her en en stor historie og en billig aktie. Og med en tidsramme på 3 til 5 år vil det blive en stor pengemaskine, sagde Jeffrey Everett fra Templeton Global Equity ifølge NetPosten.

Vestas anbefales af amerikanske aktieinvesteringsrådgivere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094