23948sdkhjf

3Tech sadler om

Fredericia-virksomheden fokuserer fremadrettet 100 procent på automationsløsninger, mens to datterselskaber fortsætter i andet regi.
3Tech har gennem de seneste år spredt aktiviteterne på flere selskaber med ekspertise i forskellige retninger. Fremover samles energien igen i 3Tech Automation med fokus på automationsløsninger. De øvrige selskaber kommer på andre hænder - udenfor 3Tech.

Søren Krogh Pedersen er ny direktør i 3Tech. Han startede 3Tech Automation i år 2000 sammen med Henrik Jürgensen, Bo R. Hansen og Stig K. Nielsen. Søren kender forretningen og har arbejdet for de fleste af 3Tech’s kernekunder.

Ejerkredsen i 3Tech består fremadrettet af trekløveret Søren Krogh Pedersen, Henrik Jürgensen og Bo R. Hansen. Stig K. Nielsen træder ud af 3Tech’s ejerkreds og fortsætter egenhændigt med Bowitek, som hjælper virksomheder med CE-mærkninger og praktiske sikkerhedsløsninger. Ultimo maj flytter Bowitek i egne lokaler i Fredericia.

Datterselskabet 3Tech Network skifter navn og fortsætter egenhændigt i Århus. Firmaet hjælper kunder med optimering af it-netværk i produktionsmiljøer. Samarbejdet med 3Tech Automation fortsætter, og kunderne serviceres fremadrettet i partnerskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.363