23948sdkhjf

Konference om fremtidens genvindingsindustri

H.J. Hansen Genvindingsindustri lancerer konference, hvor debat og kreative inputs skal sætte fokus på perspektiverne for genvindingsindustrien.
Den 5. marts er H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S vært for en stor konference med titlen ”Genvinding – den nye vækstindustri”. Konferencen, der finder sted i Odense Congress Center, byder på underholdning, debat, prisuddeling og spændende aftenbuffet.

- Forbrugssamfundets brug-og-smid-væk-kultur griber forsat om sig. Hvilken betydning har det for den enkelte forbruger, vores miljø og dermed for genvindingsindustrien?, siger Jens Hempel-Hansen, administrerende direktør for H.J. Hansen Genvindingsindustri A/S. Han fortsætter:

- Samtidig står vi over for en række globale ressourceudfordringer og klimaforandringer, der også indvirker på genvindingsindustrien. Det er altså stadig tvingende nødvendigt at søge løsninger, der mest optimalt udnytter verdens ressourcer - med respekt for mennesker og miljø.

- På den baggrund har vi fundet det naturligt at invitere til en genvindingskonference, hvor vi rejser spørgsmålet: Genvinding – den nye vækstindustri? Med konferencen ønsker vi at give tid og rum til en bred diskussion om genvinding med særligt fokus på det globale marked, råvarer, miljø og industri, fastslås der.

En anderledes konference
Til at debattere disse spørgsmål har H.J. Hansen sammensat et panel – ledet af journalisten Jens Gaarbo - der blandt andre tæller sociologen Henrik Dahl og SF’s miljøordfører Ida Auken. Konferencen byder desuden på mere causerende og kreative indslag. Filosoffen John Engelbrecht vil underholde om genvindingens filosofi, og kokken Nikolaj Kirk vil traktere gæsterne med en indbydende buffet, hvor der også sættes fokus på genanvendelige råvarer.

- Man kan egentlig sige, at vores genvindingskonference har to formål. For det første ønsker vi at skabe en saglig og inspirerende debat, hvor perspektiverne for genvindingsindustrien diskuteres fra forskellige indfaldsvinkler. For det andet er det vores hensigt at vise genvindingsbranchen fra en ny og anderledes side, siger Jens Hempel-Hansen.

I forbindelse med konferencen uddeles også en genvindingspris på 50.000 kroner samt en smuk statuette. Prisen tildeles en enkeltperson, virksomhed, forening eller organisation, der med kreativitet og nytænkning har formået at skabe opmærksomhed om genvindingens nødvendighed.

Kilde: H.J. Hansen Genvindingsindustri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078