23948sdkhjf

Frontmatec øger effektiviteten på finsk slagteri

En løsning fra det danske automationshus skal optimere produktionen, minimere manuelt arbejde samt sikre optimale procesforløb.
Frontmatec skal stå for leverancen af en komplet MES-løsning (Manufacturing Execution System) til et nyt udbeningsanlæg på Atrias produktionsanlæg i den finske by Nurmo. Atrias svineslagteri i Nurmo er koncernens største produktionsanlæg, men virksomheden har også har mindre anlæg i Sverige, Rusland, Danmark og Baltikum.

Ifølge Tapani Potka, senior vice president i Atria Finland Ltd, vil den kommende MES-løsning optimere produktionen, minimere mængden af manuelt arbejde samt sikre mere optimale procesforløb og pålidelige leveringer til interne og eksterne kunder.

Frontmatecs MES-løsning er baseret på GOSystems-platformen, som er valgt på baggrund af dens mangeårige succes inden for fødevareindustrien.

- Vores GOSystems-løsninger har bevist sit værd i den danske kødindustri, med kunder som eksempelvis Danish Crown og Tican, og vi er meget stolte over, at en af de førende finske kødproducenter har købt vores produkter, udtaler Kurt Andersen, CEO i Frontmatec.

- Vi er overbeviste om, at Frontmatecs massive erfaring, og GOSystems tekniske kapacitet, vil sikre os en MES-løsning, som lever op til vores ambitioner om at have en af de mest effektive og pålidelige udbeningsanlæg i Europa, udtaler Jukka Mäntykivi, CIO i Atria Plc.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078