23948sdkhjf

Idé-Pro etablerer sig i Indien

Idé-Pro Skive A/S, der beskæftiger sig med rådgivende ingeniørvirksomhed inden for produktions- og maskinteknik, har besluttet sig for at etablere et datterselskab i Indien. Målet er at komme tættere på den hastigt voksende bilindustri i landet.
Etableringen af datterselskabet i Bangalore i Indien har to formål. Dels skal virksomheden fra Skive komme tættere på den hastigt voksende bilindustri i landet med henblik på at udvikle støbeforme til prototyper, og dels skal de indiske ingeniører afhjælpe manglen på kvalificeret arbejdskraft i Skive, hvor Idé-Pro Skive A/S hovedsæde ligger.

- Hidtil har vi typisk serviceret danske fabrikker i Asien. Nu vil vi også forsøge os med lokale og andre udenlandske fabrikanter, fortæller direktør Morten Nors fra Ide-Pro A/S i Skive, der etablerede Idé-Pro Asia Ltd. I Bangalore for fire måneder siden, til Dagbladet Børsen.

Datterselskabet i Indien beskæftiger syv ingeniører, der også arbejder med konstruktionstegninger til projekter, der udspringer i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079