23948sdkhjf

Invitation til Laser-ERFA-Møde

Laser-Styregruppen i ATV-SEMAPP inviterer til varieret og spændende laser-erfa-møde, 26. maj i Middelfart. Erfa-mødet omhandler blandet erfaringsudveksling inden for emnerne laserskæring og –svejsning.
Mødet fokuserer om formiddagen på erfaringsudveksling inden for laserskæring og –svejsning, med mulighed for at drøfte de problemstillinger, som deltagerne møder i deres egen dagligdag. Efter frokost præsenteres tre spændende og aktuelle foredrag om laserfusing, -rørskæring og om mulighederne for at styrke den danske konkurrenceevne, når det gælder laserbearbejdning.

Laserfusing, som er en overfladebehandlingsteknik, hvor det er muligt med forholdsvis tynde belægninger at opnå forbedrede slid- og korrosionsegenskaber, præsenteres af Steen Erik Nielsen fra FORCE Technology A/S, medens Steen Georg Jensen fra Ib Andresen Industri vil fortælle om særlige problemstillinger og erfaringer ved rørlaserskæring.

Som afslutning på dagen, vil Aage Søndergaard fra jpbc A/S præsentere ideer til, hvorledes danske virksomheder kan forbedre deres konkurrenceevne og derved få mulighed for at hjemtage opgaver, der tidligere blev outsourcet til lavtlønsområder.

Styregruppen håber at se mange aktive deltagere, som i løbet af dagen kan få og give hinanden en faglig inspiration, de kan udnytte i dagligdagen fremover. Nærmere oplysninger via http://www.atv-semapp.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063