23948sdkhjf

Bila Service flytter Baltic-produktion til ny adresse

Automations-virksomheden medvirker ved flytning af fire robotanlæg fra Baltic Packagings tidligere fabrik til ny adresse i hovedstadsområdet.
Baltic producerer blikemballage primært til maling- og lakindustrien i hele verden. Økonomiansvarlig Mikael Klempel fortæller:

- Bilas team var meget strukturerede og effektive! Jeg havde en god fornemmelse af, at Bila til enhver tid håndterede opgaven bedst og billigst muligt.

Nøjagtig flytning til ny produktionsadresse
Emballagevirksomheden stod over for en flytning af hele sin produktion - heriblandt fire Bila-presseanlæg, der blandt andet håndterer låg og rande til maling- og lakspande. Målet var at flytte robotanlæggene til nøjagtig samme opstilling som ved produktionen på den tidligere adresse.

Mikael Klempel tilføjer, at Baltic havde kort tid til at flytte og opsætte anlæggene, da produktionen ikke måtte holde stille for lang tid. Det var derfor vigtigt for Baltic, at processen forløb meget struktureret og inden for en fast tidsplan.

Bila Service håndterede i samarbejde med Baltics egne folk hele flytte- og installationsprocessen af Bila-anlæggene. Det gælder både el-, mekanisk- og softwaremæssigt.

Anlæggene blev flyttet 1:1 og kører nu, som de gjorde på den tidligere Baltic-adresse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.348